2014-06-04 09:06:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szakmai előmenetele lehet ma a tét

Napi horoszkóp június 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Szüksége lenne egy kis társaságra, szerelemre, flörtre. A Hold a szerelem házában jár, ha van kedvese, hívja el őt egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Ha pártalan, akkor se töltse magányosan az estét! Ma semmiképp sem!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Felborulhat az eddig megszokott életrendje. Valami lehet a levegőben, mert az utóbbi időben, mintha minden összeesküdött volna ön ellen. A társa egoizmusa nagyon bántja. Pedig vegye észre, hogy valamiben mégis segíti önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Vigyázzon, hogy kivel hogyan beszél. És arra is, hogy mit mond el neki. Talán bántja önt egy főnöki kritika, de ne a szomszéd munkatársának panaszolja ezt el. A kritika kevésbé bántó, mint az intrika, ami szövődhet a szóbeszédből.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Meggondolatlan szavaival ma megbánthatja a környezetében élőket, és tetejében éppen azokat, akiket a legjobban szeret, és akiknek a legtöbbet köszönhet. Vagy már el is temette volna magában az érzést? Ideje felfrissíteni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma olyan ember keresheti fel önt, hogy a tanácsát kérje, akit eddig ellenségének tartott, vagy legalábbis nem túlságosan kedvelt. Ma megteheti, hogy irányítja őt. De ne vigye túlzásba: azzal megint csak eltávolítaná magától.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A jegyébe lépő Hold miatt ma kissé szétszórt lehet, és ezért hajlamos olyan könnyelműségekre, amikre máskor sohasem. Nézzen a lába elé jobban, már csak azért is, mert még az is megeshet, hogy a munkába papucsban indul el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Még a közeli ismerőseit is meglepheti a mai viselkedésével. A megszokottnál is hevesebben reagál bizonyos kijelentésekre. Talán nem is az a valódi oka a kifakadásának, az csak az utolsó csepp a pohárba. Ne vágjon vissza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Itt az ideje, hogy végre új ismeretségeket kössön. Ehhez nem is messze kellene most mennie, hanem éppen fordítva: közel. Azok, akiken eddig talán keresztül nézett, ma más fényben tűnhetnek fel ön előtt. Barátság is születhet így.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az ellentétek vonzzák egymást: tartja a mondás. Nem is csodálkozhat, hogy a társa annyira más, mint ön. Hordozza azokat a tulajdonságokat, amelyeket ön nem mer. Vegyen át tőle, és csodálkozni fog a változáson, amit rajta tapasztal!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha a szétszórtsága kezd meghaladni immár minden elfogadható mértéket, akkor ideje lenne végre szabadságra mennie. A lelke már tudja, amit ön nem: elég az összeszedettségből, irány a feloldódás. Vizek közelében az könnyebb.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma szánjon egy kis időt az önelemzésre, az elmúlt időszak eseményeinek átgondolására. Amit eddig felszabadítónak, és boldogítónak érzett, kezd talán egy kicsit kolonccá válni. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell szabadulnia tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szakmai előmenetele lehet ma a tét. Sor kerülhet egy döntésre, amin sokban múlik az ön sorsa, további fejlődése. Bármi lesz is azonban a döntés eredménye, ne keseredjen el. Minden út fejleszt: a nehezebb még inkább.


Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: